Hospitalsrengøring & rengøring til sundhedssektoren

Elite Miljø er en af landets største leverandører inden for rengøring af hospitaler. Vores kunder tæller blandt andet Aarhus Universitetshospital Skejby og Sygehus Sønderjylland. Derudover servicerer vi også en række privathospitaler, lægeklinikker og fysioterapeuter.

En høj kvalitet i rengøringen er lig med færre bakterier, færre infektioner og dermed færre genindlæggelser. Vi er derfor stolte over at være foretrukken leverandør hos så mange af de store hospitaler.

En høj kvalitet i rengøringen betyder, at vi bidrager til et effektivt hospital. Både til glæde for patienter, personale og pårørende. 

Hospitalsrengøring er noget helt for sig selv. Kvalitetskravene til rengøring på hospitaler er styret af nogle helt klare regler og standarder, herunder blandt andet DS-2451-10 og INSTA 800. Elite Miljø har mange års erfaring på området - og en dedikeret hospitalsorganisation.

Søger I en leverandør med et gennemprøvet rengøringskoncept til hospitaler, lægeklinikker, fysioterapeuter og lignende, så tag kontakt. Vi er altid åbne for en snak omkring en løsning, som passer til netop jeres behov.

Vi er placeret forskellige steder rundt i landet og vi kan derfor varetage rengøring til sundhedssektoren og hospitalrengøring på alle landet hospitaler, om det er I København, Aarhus, Aalborg, Sønderborg, Horsens, Odense Eller Nykøbing Falster.

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Hospitalsrengøring - klinikker og behandlingshuse

Ud over en række af større offentlige sygehuse, har vi også kunder blandt privathospitaler. 

Resultat af seneste tilfredshedmåling på vores Hospitalsdivision er 5 (skala fra 1-5 med 5 som det bedste) - og det er vi meget stolte af.

Ud over hospitaler, henvender vores hospitalservice-koncept sig også til fx forskellige læge- og tandlægeklinikker og lignende.

Flere læger- og tandlæger har med fordel valgt at udlicitere deres serviceopgaver til os.

Vi har tilpasset vores koncept så det også egner sig til fx fysioterapeuter og lignende.

Vi har således adskillige sundhedscentre og fysioterapeuter som kunder.

Kvalitet og metoder på hospitaler

For at gøre rent på hospitaler kræver det at man er i stand til at leve op til en række standarder, nærmere bekendt rengøringsstandarden DS2451-10 og INSTA 800.

I Elite Miljø har vi certificeret personale, som kan undervise vores medarbejdere i korrekt arbejdsteknik og tilgang, således at vores assistenter bliver i stand til at overholde de pågældende standarder. Ud over den certificerede tilgang er der også en del underliggende rengøringsteknisk kunnen, som vi ligeledes træner vores medarbejdere i. Det gælder blandt andet korrekt ergonomisk arbejdsteknik og korrekt dosering af rengøringsmidler.

Kravene til rengøring på hospitaler er højere end det typisk er tilfældet for almindelig rengøring. Det skyldes hensynet til patientsikkerhed, samt de mange sterile miljøer rundt omkring på hospitaler. Vi står på mål for vores efterlevelse af kvalitetskrav og standarder, og vi fører løbende kontrol med rengøringen i henhold til de kvalitetskrav, som opstilles af vores kunder.

På flere hospitaler har vi gode erfaringer med rengøringssystemet Viima. 

Viima imødegår udfordringen med bakterier på hospitalerne med stor succes.

Det siger vores kunder

"
Vi skiftede i foråret 2012 til Elite Miljø, og tilfredsheden er stor. Vi er et lægehus med mange patienter, og derfor er det meget vigtigt, at der altid er rent og pænt.

Rengøringen er i top, og vi er særdeles tilfredse. Tingene bliver gjort, som vi vil have det, og både kommunikationen og den løbende opfølgning fungerer rigtig godt.;
Gitte Pedersen, lægesekretær Lægehuset Dannebrogsgade i Brønderslev
"
Hos Arkadens Fysioterapi har vi samarbejdet med Elite Miljø siden 1. november 2012. Vi kan mærke, at Elite Miljø har en lang erfaring fra sundhedssektoren. Dette har for os høj prioritet, da vi arbejder med sundhed og kvalitet til mange kunder/klienter hver dag.

Vi oplever, at der bliver fulgt godt op på leverancen i dagligdagen – det skaber tryghed – så vi kan fokusere på det væsentlige.;
Per Gade, Adm. direktør Arkadens Fysioterapi & Sundhedscenter i Ålborg

Hvorfor vælge Elite Miljø som din samarbejdspartner?

Med Elite Miljø som daglig samarbejdspartner får I

  • En ansvarsbevidst, fleksibel og innovativ serviceleverandør
  • En ledelsesgruppe med dybtgående kendskab til hospitaler

I er sikret overholdelse af de fastlagte kvalitets- og hygiejne nive­auer ved vores:

  • Kvalitetskontrol og opfølgning
  • Dokumentation af metoder og processer

En samarbejdspartner, der har fokus på uddannelse.

  • alle vores medarbejdere gennemgår uddannelsesforløb 
  • sidemandsoplæring og retræning

En partner med ekspertise i branchens standarder

  • Mange års erfaring med DS2451-10
  • Vi hjælper med at efterleve hygiejnestandarder og retningslinjer.