Borgerservice

Er rengøringen blevet svær at overkomme, eller er skraldeposen blevet for tung at håndtere? Så tag fat i Elite Miljø Borgerservice.

Vi er specialister i at hjælpe dig og dine, når rengøringen bliver svær. Vælger du Elite Miljø, får du en leverandør, som altid tager udgangspunkt i din hverdag. Vi skræddersyr en løsning, som passer præcis til de behov, som du har, og vi tilpasser løbende.

Vi understøtter hver enkelt borger i fortsat selv at tage del i rengøringsopgaverne, men vi tager også over, når det bliver for svært at klare det selv. Ved at tænke mestring ind i den praktiske hjælp sikrer vi samtidig et trygt og tillidsfuldt forhold og samarbejde med vores borgere, som udvikler sig over tid. Det sikrer en smidig og løbende tilpasning af den praktiske hjælp i tilfælde af forandringer hos den enkelte borger.

Elite Miljø er landets største leverandør af praktisk hjælp til ældre under fritvalgsordningen. Vi er til stede i 34 kommuner landet over. Det gør os i stand til at levere både stabil service og en tryg oplevelse for dig, som har brug for en ekstra hånd til at klare rengøringen i hjemmet. Vi kalder det Borgerservice, og for os er det et spørgsmål om tryghed.

 

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Borgerservice - Praktisk hjælp i hjemmet

Et ordentligt alternativ

I Danmark har du ret til selv at vælge, hvem der skal udføre hjemmehjælpen i dit hjem. Er du visiteret til at modtage en ydelse, kan du uden omkostninger vælge en privat udbyder til at udføre opgaven.

Elite Miljø - Borgerservice er ét af dine alternativer til den kommunale hjemmehjælp. Vores nøgleord er menneskelig omsorg, tryghed og personlige relationer. Vi yder alle former for praktisk hjælp, blandt andet:

  • Rengøring
  • Indkøb
  • Tøjvask

Borger

Det kan være grænseoverskridende at åbne sit hjem for en fremmed, og det stiller store krav til os og vores medarbejdere. Derfor tager vi udgangspunkt i, at den enkelte borger skal:

  • bevare sin egen livsstil, identitet og selvbestemmelse.
  • opleve ligeværd, respekt og værdighed, når vi er i dit hjem.
  • være tryg ved os - og vores indsats skal være præget af stabilitet, omhu, fleksibilitet og høj faglig kvalitet.

Pårørende
Som pårørende, til en person der enten har købt eller fået tilkendt bidrag til praktisk hjælp i hjemmet, kan du være en god støtte og en stor hjælp i valget af leverandør.

Det er den enkelte borger, der er tilkendt praktisk hjælp, som har den direkte kontakt til kommunen, men hvis du som pårørende har brug for oplysninger for at kunne råde og vejlede, er du velkommen til at kontakte os.

 

Kommuner
Søger I som kommune en privat leverandør af praktisk hjælp til jeres borgere?

Elite Miljø er en trofast leverandør, som tager arbejdet med praktisk hjælp i hjemmet meget alvorligt. Samtidig er vi i dag den største leverandør i landet under fritvalgsordningen.

Det siger vores kunder...

"
Jeg er meget tilfreds med arbejdet, og jeg er meget glad for min hjælper. Hun er altid fleksibel, når jeg har behov for ændringer.;
Borger i Fredericia Kommune
"
Jeg er tilfreds med, at det er den samme person, der kommer hver gang. Birgit, som kommer hos mig, er meget sød, dygtig og venlig.;
Borger i Fredericia Kommune
"
Vi har et meget positivt samarbejde med Elite Miljøs Borgerservice. Det er altid muligt at komme i dialog med assistenter og ledere. Vi har en konstruktiv dialog, hvor vi taler åbent om tingene. Der er en stor fleksibilitet og en evne til at få rettet ting til, hvis der er behov derfor.;
Visitationen i Fredericia Kommune