Samfundsansvar

Ansvar er en af vores kerneværdier, og derfor tager vi gerne et samfundsansvar i Elite Miljø. Vi definerer samfundsansvar som lig med, at vi:

 

  • uddanner vores medarbejdere, så de bliver bedre i stand til at varetage deres arbejde hos Elite Miljø, og at de samtidig bliver bedre stillet i svære tider med høj arbejdsløshed.

 

  • tager et socialt ansvar i forhold til at hjælpe de borgere, som befinder sig uden for beskæftigelsessystemet, men som er indsatsparate ift. en afklaring af deres ressourcer og fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet.

 

  • støtter op om projekter, initiativer, ordninger og foreninger med sponsorater og donationer, der hvor det har en berettigelse, og hvor vi har en tilknytning eller tilstedeværelse.

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Uddannelse

I Elite Miljø mener vi, at uddannelse og kompetencer er grundlaget for at kunne levere god rengøring.

Derfor har vi over de seneste år arbejdet systematisk på at øge uddannelsesniveauet i virksomheden således, at vores medarbejdere er ordentligt klædt på til den opgave, vi stiller dem i udsigt. Dette har medført en markant stigning i det totale antal uddannelsesdage.

"
Antallet af uddannelsesdage i Elite Miljø er steget fra 322 i 2010 til 2143 dage pr. år i 2013;

Socialt ansvar

Som en større og landsdækkende virksomhed er vi vores samfundsansvar bevidste. Vi samarbejder derfor med en række offentlige aktører vedrørende jobformidling, praktikker og jobtilskudsordninger til personer med særlige behov samt integrationsfremmende tiltag.

Dette foregår i udgangspunktet decentralt og uformelt, men enkelte steder har vi indgået egentlige samarbejdsaftaler. Det er fx tilfældet i Herlev Kommune, hvor vi har et partnerskab med det lokale jobcenter. De hjælper os, når vi mangler medarbejdere, og vi har forpligtet os til at hjælpe dem ved at tage imod borgere, som har en eller anden udfordring ift. at kunne varetage et regulært fuldtidsjob.

Vi har i øvrigt også et OPI-samarbejde med Ikast-Brande Kommune, som du kan læse mere om her.

Vi hjælper med arbejdsprøvning, praktik eller lignende tiltag, alt efter de behov, som jobcenteret stiller, og ift. hvad vi kan opfylde.