Uddannelse i Elite Miljø

I Elite Miljø ønsker vi, at medarbejdernes faglige kompetencer kan matche vore egne såvel som kundernes krav til kvalitet i vores rengøringsydelser.

Serviceassistenterne er den medarbejdergruppe, der bl.a. har den daglige kontakt med kunden og er dermed en meget vigtig brik i at etablere det gode samarbejde, og de er ambassadører for vores virksomhed.

Derfor er det nødvendigt med et uddannelsesforløb, der rent fagligt kvalificerer dem til at løfte opgaven. Samtidig ser vi også, at det kan styrke medarbejderens faglige kompetence og tilknytningsforhold til Elite Miljø.

Med det in mente har vi udviklet et forløb, som hedder: "Elite Miljøs Rengøringsuddannelse".

Derudover ved vi, at god service kræver både kompetente og veluddannede ledere. Alle vores serviceledere uddannes derfor i kommunikation med kunder og medarbejdere, planlægge opgaver og lede medarbejdere.

Alle ledere i Elite Miljø skal igennem vores lederuddannelse.

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Forløb for servicemedarbejdere

Uddannelsesforløbet består dels af en overordnet introduktion (modul 1) til virksomheden for derefter at fokusere på det rengøringsfaglige i de restende moduler. Forløbet strækker sig over i alt 10 dage, hvis den nyansatte skal igennem alle moduler.

Alle serviceassistenterne skal gennemføre modul 1. Hvis serviceassistenten gennemfører alle 6 moduler, har han eller hun således erhvervet en relevant og bred viden om, hvorledes en professionel rengøringsopgave skal udføres.

Idet der udstedes kursusbeviser efter hvert gennemført modul, kan både Elite Miljø og serviceassistenten desuden dokumentere et godt og fagligt kompetenceløft. 

Modulerne

Modul 1

              

Kunde og leverandørforhold, 45363

Modul 2

 

Rengøringshygiejne, 41684

Modul 3

 

Rengøringsmidler og overflader, 43398

Modul 4

 

Rengøring med microfiber (Viima), 45570

Modul 5

 

Arbejdsteknik, 41688

Modul 6

 

Redskaber og maskiner, 41694

Forløb for ledere

Uddannelse og udvikling giver udbytte for kunderne                     

Udfordrende og spændende kurser – af den type man savner uden at vide det. Sådan er konklusionen hos Elite Miljøs distriktschefer og serviceledere, som er blandt dem, der nyder godt af virksomhedens bevidste satsning på uddannelse af medarbejd­erne: En lederuddannelse med fokus på bl.a. dialog, personprofilering og håndtering af konflikter – men først og fremmest med fokus på dine behov.

Formålet har været at ruste distriktschefer og mellemledere bedre til den personlige kontakt med både kunder og ansatte – og derved forbedre dialogen.

Fagligheden er i højsæde

Hos Elite Miljø kan I være sikre på, at fagligheden er i fokus. Efter mange år i branchen ved vi, at den faglige kvalitet er med til at sikre, at vores kunder får en god oplevelse – og at de er trygge ved at overlade en del af deres forretning i vores hænder.

Uddannelsen af vores serviceledere sikrer de nødvendige kompetencer og styrker deres lederevner - og dette betyder i sidste ende en bedre kvalitet hos vores kunder.

Uddannelse i renrum

Den rigtige uddannelse er en forudsætning for, at vi kan levere en sikker leverance, hvor kvaliteten er helt i top.

Alle vores medarbejdere tilknyttet vores renumsafdeling har en grunduddannelse i GMP adfærd og rengøring.

Vi foretager løbende retræning - og derudover uddannes alle i den enkelte kundes krav. 

GMP kræver styring af de 5 M'er:

  • Materialer
  • Mennesker
  • Metoder
  • Maskiner
  • Miljø