Om Elite Miljø

Rengøring og service af høj kvalitet er vores kendetegn, men for os betyder kvalitetsrengøring mere og andet end blot rene gulve.

For Elite Miljø er opgaven klar. Vi skal ikke blot gøre rent. Vi skal i lige så høj grad bevare, pleje og passe på vores kunders værdier og skabe et sundt, rart og rent miljø for kundernes medarbejdere, som hver dag tilbringer mange timer i omgivelser, hvor vi står for rengøringen.

Kvalitetsrengøring kommer ikke ud af ingenting. Derfor sørger vi også for, at vores servicemedarbejdere får glæde af Elite Miljøs fokus på kvalitet og udvikling.

Det oplever de blandt andet i form af en rengøringsuddannelse hvor fokus er lagt på rengøringsteknikker og metoder samt nye rengøringssystemer. Det er alt sammen med til at sikre vores medarbejdere et på en gang effektivt, sikkert og godt arbejdsmiljø.

Vi gør rent, og når vi gør rent efterlader vi os også spor. Miljøet er måske det eneste offer, men vi ønsker ikke at tage miljøet som gidsel, når vi udfører vores metier. Derfor bruger vi stort set udelukkende svanemærkede rengøringsmidler, så vi ad den vej skåner såvel medarbejdere som miljøet.

Sitemap

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

En værdibåret arbejdsplads og leverandør

Elite Miljø er - ud over at være fokuseret på kvalitetsrengøring - også fuld af værdier.

I 2009 fik vi efter en intens og interessant intern strategiproces defineret de værdier, som vi også holder i hævd i dag. Siden dengang har vi ud over den første implementering været igennem en række relanceringer for at sikre og yderligere forankre værdierne i Elite Miljø.

Det er en udfordrende opgave at få værdier til at fæstne sig i en organisation med ca. 2300 medarbejdere spredt over hele landet. Ikke nok med at vi er mange og at vi samtidigt er meget geografisk spredt. Rengøringsbranchen er også kendetegnet ved en relativt høj medarbejderrotation, og det gør vigtigheden af værdierne til et endnu vigtigere og bærende element i al vores gøren og laden.

Hensigten med værdierne er skabe et fasttømret fællesskab som samtidig er det ståsted hvorfra vi møder hinanden, vores medarbejdere og vores kunder, når vi indgår i et samarbejde.

Begejstring

Vi brænder for Elite Miljø, og sætter en ære i at levere høj kvalitet hos vores kunder. Vi arbejder målrettet på at give vores medarbejdere de rammer som både de og vores kunder fortjener.

Ansvar

Vores kunder fortæller os, at det der betyder mest for dem er, at vi udviser ansvarlighed i hverdagen. Både overfor deres ejendele og deres lokaler – men også overfor vores egne medarbejdere.

Nyskabende

At være anderledes i rengøringsbranchen kræver mod. Mod til at tænke nyt. Derfor udvikler vi aktivt vores rengøringsmetoder og redskaber, men samtidig også vores medarbejdere.

Kundefokuseret

Vi er ”gæster” hos vore kunder. Og derfor skal vi være korrekt uniformeret, soigneret og udvise god opførsel. Samtidig skal vi arbejde på at være den gæst, som kunden har lyst til at få besøg af igen.

Ordentlig

Vi respekterer såvel medarbejdere som kunder, og sørger for, at vi har orden i eget hus. Alle vores medarbejdere har de nødvendige tilladelser, og alle er ansat efter overenskomst.

Kernefortællingen - et ideal og et spejl

Kernefortællingen er et spejl- og idealbillede på og for Elite Miljø. På en og samme tid fortæller den vores kunder, medarbejdere og samarbejds­partnere hvem og hvordan vi er, men også hvem og hvordan vi gerne vil være.

 Kernefortæl­lingen, har rod i vores fem værdier: begejstring, ansvar, nyskabende, kundefokuseret og ordentlig; og bygger samtidig også på input fra både medarbejdere, kunder og ledelse.

 

"I Elite Miljø lever og ånder vi får de klassiske dyder som ordentlighed og ansvarlighed.

Vi er ikke bange for at gå forrest eller at gøre tingene anderledes, når det handler om uddannelse, arbejdsmiljø og brug af ny teknologi.

Og så brænder vi for god kundeservice - døgnet rundt."

Historie

I 1980 etablerede iværksætteren Bent Poder rengøringsvirksomheden Elite Miljø. Med østjysk stædighed og hjælp fra dygtige og motiverede medarbejdere voksede Elite Miljø sig op igennem 80'erne og 90'erne til at være en stor leverandør af rengøring og vinduespudsning, og på bare 20 år blev Elite Miljø blandt de fire største danske rengøringsvirksomheder. Den kraftige vækst har blandt andet sikret flere kåringer som gazellevirksomhed.

Elite Miljø er kåret som Gazellevirksomhed fra 1996 til 1998 & 2002 til 2004. Derudover har vi også vundet Unibanks Erhvervspris i 2001.

 

Den 1. maj 2004 solgte Bent Poder sit livsværk til servicekoncernen Kivi-Tex, som ejes af familien Thorgaard.

Dermed indgik Elite Miljø i en meget stærk dansk servicekoncern, som fortsat er leveringsdygtig inden for alle facetter af rengøring, vinduespolering, klassificeret rengøring samt hospitalsrengøring, borgerservice (privat praktisk hjælp) og industrivask (De Forenede Dampvaskerier).

I forbindelse med ejerskiftet blev der sat nogle udviklingsprocesser i søen med det formål at professionalisere virksomheden. Der blev blandt andet udarbejdet et værdisæt, som i dag spiller en stor rolle i Elite Miljøs selvforståelse. BANKO, kan lyde som en underlig fisk, men det dækker i virkeligheden over en rækkke begreber, som har vundet indpas i organisationen og i den måde vi møder vores kunder på: begejstringansvarnyskabendekundefokuseret og ordentlig.

Mission og Vision

Der er to forhold, som er udgangspunkt for vores eksistens: vores kunder og vores medarbejdere.

Elite Miljø ville ikke eksistere, hvis der ikke var et behov for rengøring af høj kvalitet blandt såvel offentlige som private virksomheder. Vi kunne heller ikke eksistere, hvis der ikke var nogen, der ønskede at tage den opgave alvorligt og blive medarbejdere i Elite Miljø. De to elementer udmynter sig i henholdsvis vores mission og vision.

Mission

 Elite Miljøs medarbejdere leverer hver dag rengøring og service af høj kvalitet, der skaber tilfredshed og stabilitet for vores kunder.

Vision

 Elite Miljø vil være den foretrukne service- og rengøringsleverandør for kvalitetsbevidste kunder og medarbejdere.

Læs mere om...

Organisation

Elite har hovedkvarter i Horsens, men er en landsdækkende leverandør af rengøring og service - herunder vinduespolering, hospitalsrengøring, rengøring af renrum samt borgerservice.

Uddannelse

I Elite Miljø uddanner vi vores medarbejdere i rengøring så de er i stand til at levere den service, som vi har aftalt med vores kunder.

CSR

CSR eller corporate social responsobility -samfundsansvar på dansk - er noget vi i Elite Miljø er bevidste om. Vi har udvalgt en række områder, hvor vi har valgt at sætte ind. Det dækker områderne arbejdsmiljømiljø og samfundsansvar.