Organisation

Elite Miljø er i sig selv en landsdækkende rengøringsvirksomhed, som ud over hovedkontoret i Horsens også omfatter et regionskontor i Herlev, samt en række mindre driftskontorer fordelt rundt omkring i det ganske land.

Ved hovedkontoret holder virksomhedens ledelse og de fleste stabsfunktioner til (herunder HR, Løn, Salg, Økonomi). Enkelte stabsfunktioner er repræsenteret på Herlev-kontoret. De øvrige kontorer, rundt omkring i landet, fungerer primært som driftskontorer, hvorfra vi via vores driftsorganisation, styrer leveringen af rengøring og service til virksomheder, som har valgt Elite Miljø som leverandør i deres respektive landsdele. På driftssiden er vores organisation opdelt i to regioner, med hver deres regionsdirektør - henholdsvis Øst og Vest. Hver region består af en række distrikter, med hver deres distriktschef. Endelig er hvert distrikt opdelt mellem en række serviceledere, som hver har ansvaret for en række kunder, inden for et mindre område i det pågældende distrikt. Servicelederne dækker oftest konkrete geografiske områder, fx en større by og tilhørende opland.

Elite Miljø er ejet af Kivi-tex, der er en af landets største servicekoncerner, og som også ejer De Forenede Dampvaskerier (DFD).

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Ledelse

Annette Vindstrup

Regionsdirektør for Region Vest samt Hospital & Vinduespolering

T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens

Else Brandt

Salgsdirektør

M: 23 68 48 10
T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens

Lars Falkenberg

Adm. direktør

T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens

Søren Melgaard Hansen

Regionsdirektør for Region Øst

T: 70 15 48 00
Afd.:Herlev

Region Vest

Nordjylland - Aalborg

Se mere om vores rengøringsorganisation i Nordjylland. Her kan du finde den kontaktperson som er ansvarlig for netop det område, som du eller din virksomhed bor i.

Vestjylland - Ikast

Se mere om vores rengøringsorganisation i Vestjylland. Her kan du finde den kontaktperson som er ansvarlig for netop det område, som du eller din virksomhed bor i.

Sønderjylland - Vojens

Se mere om vores rengøringsorganisation i Sønderjylland. Her kan du finde den kontaktperson som er ansvarlig for netop det område, som du eller din virksomhed bor i.

Nordlige Østjylland - Aarhus

Se mere om vores rengøringsorganisation i den nordlige del af Østjylland (Aarhus, Randers samt Nord- og Syddjurs). Her kan du finde den kontaktperson som er ansvarlig for netop det område, som du eller din virksomhed bor i.

Midt/Vestjylland - Horsens

Se mere om vores rengøringsorganisation i området omkring Horsens, Ikast, Skanderborg, Silkeborg og Vejle. Her kan du finde den kontaktperson som er ansvarlig for netop det område, som du eller din virksomhed bor i.

Hospitalsservice

Elite Miljø er leverandør af rengøring og andet ved en række større hospitaler - private som offentlige i det jyske. Her finder du vores organisation for dette område, som vi kalder Hospital & Sundhed.

Region Øst

Renrum

Se mere om vores rengøringsorganisation indenfor Renrum. Her kan du finde den kontaktperson, som er ansvarlig for netop det område.

Nordsjælland/Storkøbenhavn

Se mere om vores rengøringsorganisation i Nordsjælland. Her kan du finde den kontaktperson, som er ansvarlig for netop det område.

Storkøbenhavn/Sydsjælland

Se mere om vores rengøringsorganisation i Sydsjælland. Her kan du finde den kontaktperson, som er ansvarlig for netop det område.

Storkøbenhavn/Vestsjælland

Se mere om vores rengøringsorganisation i Vestsjælland. Her kan du finde den kontaktperson, som er ansvarlig for netop det område.

Fyn

Se mere om vores rengøringsorganisation i Fyn. Her kan du finde den kontaktperson, som er ansvarlig for netop det område, som du eller din virksomhed bor i.

Fredensborg

Se mere om vores rengøringsorganisation i Fredensborg. Her kan du finde kontaktperson, som er ansvarlig for netop det område.

 

Borgerservice

Se mere om vores rengøringsorganisation indenfor Borgerservice. Her kan du finde den kontaktperson, som er ansvarlig for netop det område.

Salg

Vores salgsorganisation er opdelt på to måder.

Den ene er ift. geografi, hvor vi er opdelt i en række områder, som flugter med vores driftsorganisation. Her er vi repræsenteret ved en række account managers som samarbejder tæt med vores regionale driftsorganisation.

Den anden er efter kundetype, hvor den ene del primært tager sig af erhvervskunder, mens den anden tager sig af licitationer og udbud fra særligt offentlige institutioner.

Else Brandt

Salgsdirektør

M: 23 68 48 10
T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens

Planlægningsafdelingen

Vores planlægningsafdeling står bl.a. for at beregne konktrakter, vurdere materiale og ressourceforbrug samt for at instruere vores medarbejdere i korrekt arbejdsteknik og metoder.

Kurt Bang Nielsen

Planlægningschef
T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens

Økonomiafdelingen

Økonomiafdelingen består af to underorganisationer: Regnskab og Løn.

Regnskabsafdelingen sørger for at regnskabet stemmer og holder styr på pengene.

Lønafdelingen sørger for at holde styr på ansættelseskontrakter og lønudbetalinger.

Lars Falkenberg

Adm. direktør

T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens

Regnskab

Regnskabsafdelingen sørger for at regnskabet stemmer og holder styr på pengene.

Jens Stencel

Regnskabschef
T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens

Løn

Lønafdelingen sørger for at holde styr på ansættelseskontrakter og lønudbetalinger. Det er her, du henvender dig, hvis du har spørgsmål til din lønseddel.

Peter Kirstejn Falk

Lønningschef

T: 70 15 48 00
Afd.:Horsens