Referencer og casestories

Her har vi samlet en række cases, referencer og udtalelser fra nogle af de mange kunder, vi servicerer landet over.

De anonyme udtalelser har vi hentet fra vores kundetilfredshedsmålinger, og der hvor der er angivet navn, har vi været ude at spørge vores kunder om lov til at gengive deres udtalelser, billeder og logo.

Vi har udvalgt en række kunder fra vores forskellige produktområder, herunder: rengøring og service blandt erhvervsvirksomheder, renrumskunder, hospitaler - offentlige såvel som private - og sidst men ikke mindst har vi indhentet udtalelser fra borgere og kommuner om vores Borgerservice-koncept.

Kunne I tænke jer at blive en reference eller blot at give os en positiv udtalelse, så tag fat i os enten via boksen til højre eller via jeres daglige kontaktperson ved Elite Miljø. Vi glæder os til at høre fra jer!

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Det siger vores medarbejdere...

I Elite Miljø har vi i en årrække gennemført medarbejdertilfredshedsmålinger for at tage pulsen på, hvordan vores medarbejdere går og har det. Undersøgelsen foretages årligt og er et supplement til de løbende samtaler mellem leder og medarbejder.

Medarbejdertilfredshedsundersøgelsen giver os indblik i, hvad der rør sig hos medarbejderne, hvordan den overordnede tilfredshed har det samt giver medarbejderne mulighed for at komme med input til Elite Miljø på alt fra et overordnet niveau til deres egen dagligdag som rengøringsmedarbejdere ude hos vores kunder.

"
Måling af vores medarbejderes tilfredshed er i høj grad et værktøj til at sikre, at vi også efterlever vores værdier og kernefortælling i det daglige.;
Lars Falkenberg, Adm. direktør

"Jeg har en dejlig chef, som altid er positiv. Har man lavet "ged i den", får man det at vide, og den anden vej får man altid ros. Har man et problem, finder hun altid ud af det. Der er altid en løsning, siger hun. Jeg er altid positiv og glad, når jeg kommer på job."

 

Medarbejder i tilfredshedsundersøgelsen for 2014

"Jeg mener, at Elite Miljø har nogle sunde værdier, som gavner både kunder og medarbejdere. Der er plads til den enkelte. Der bliver taget hensyn til de behov, man har i privatlivet også, selvom det påvirker arb/arb.tiden."

 

Medarbejder i tilfredshedsundersøgelsen for 2014

"Vi er gode til at ringe ud og give kunderne ordentlig besked. Vi er også gode til at lytte til én, hvis man har brug for at komme ud med noget, der er sket hos en kunde. Generelt gode chefer."

 

Medarbejder i tilfredshedsundersøgelsen for 2014

Overordnede resultater fra den seneste MTU

Som nævnt måler vi årligt på vores medarbejderes tilfredshed. Over de seneste år har vi set en tendens i retning af en stadig mere positiv indstilling til Elite Miljø som arbejdsgiver. Det er vi rigtig glade for!

Over de sidste 3 år er vi for det første gået fra hhv. 8 til 47 til 54% besvarelsesprocent, og samtidig har vi også set en fremgang i tilfredsheden.

"
Vi måler årligt på tilfredsheden, derpå igangsætter vi forskellige initiativer til forbedring af forholdende. Målingen er et vigtigt pejlemærke ift. den løbende udvikling af Elite Miljø.;
Susanne Møller-Nielsen, HR konsulent