Rengøring af høj kvalitet

Stabil ledelse og dygtige uddannede medarbejdere er nøgleord i enhver god rengøringsløsning. Via processer for ansættelse, instruktion og opstart samt en tæt dialog med jer, sørger vi for at løfte jeres rengøring og andre serviceopgaver til jeres fulde tilfredshed.

Et af de centrale værktøjer i løsningen af opgaverne er vores kvalitetsstyringssystem, der giver jer sikkerhed for, at der altid er overensstemmelse mellem jeres behov og forventninger - og vores indsats. Ved hjælp af instruktioner, tjeklister, tegninger og metodebeskrivelser sikrer vi også, at alt gøres på den korrekte måde og det er blot en af vejene til at opnå den bedste rengøringskvalitet.

Vi skal kunne bevise, at vi har styr på rengøringskvalitet, rengøringsmetoder og afløsningssituationer ved ferie og sygdom. Dokumentation af rengøringen er derfor afgørende. Med Elite Miljø som samarbejdspartner kan I bruge ressourcerne på andet end kontrol. Vi har procedurer for kontrol af rengøringen, og gennemgår kvaliteten til vores faste statusmøder med jer. Vi leverer det overblik som giver jer tid til egne arbejdsopgaver.

Mange store kommuner og landsdækkende erhvervsvirksomheder benytter sig i dag af vores kompetencer. 

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Koncept for den gode opstart

Skift til en ny rengøringsleverandør kan være forbundet med usikkerhed. Vi ved, at jo bedre en rengøringsaftale begynder, desto bedre et samarbejde fremover.

Det er derfor helt afgørende, at vi sikrer en god opstart og dermed et succesfuldt fremtidigt samarbejde.

Tillid til en samarbejdspartner er vigtigt for at skabe de bedste betingelser jeres forretning. I skal have samarbejdspartnere, I kan stole på og som leverer rengøring som lovet.

Derfor har vi udviklet et koncept, vi kalder den gode opstart. Det sikrer, at vi har en fast procedure for, hvorledes en rengøringsaftale starter - og hele tiden evaluerer og forbedrer vores opstarter, således at vores kunder mærker skiftet af leverandør så lidt som muligt.

Vores afløsere sikrer stabilitet

 • For at sikre kontinuitet i rengøringsydelsen instrueres afløseren al­tid den første arbejdsdag af den ansvarlige leder, og modtager en grun­dig arbejdsplads gennemgang og arbejdsinstruktion ved­rø­ren­de ar­­­bejds­planer, egen­kontrol og do­sering af rengørings­midler.
 • Vores medarbejdere er alle uddannede i vores metoder og ved, hvordan de skal løse de konkrete opgaver hos jer.
 • Intet bliver overladt til tilfældigheder, og det skaber tryghed for vores medarbejdere – og for jer.

Rengøring er noget, der løbende optimeres og udvikles

Når I har travlt med dagligdagens opgaver, er der ikke altid ressourcer til at afgøre, om rengøringen kunne organiseres på en mere optimal måde. Det kan også være, at jeres behov har ændret sig uden at det har betydet ændringer i forhold til rengøringen.

Med Elite Miljø vil I få en samarbejdspartner, som tænker i optimering og innovative tiltag. Vi vil - med vores erfaring - kunne se muligheder for optimering og ofte finde besparelser i løbet af samarbejdet. I kan på den måde drage fordel af vores erfaring og faglige kompetence og dermed sikre en optimal rengøringsløsning.

Det giver jer værdi for pengene og et udbytterigt samarbejde i form af løbende optimering og rådgivning omkring jeres rengøring.

Elite Miljø med i et projekt, hvor vi fjerner kalk i vandet hos en række af vores store kunder.

At fjerne kalken betyder blødere vand, som er mere skånsomt mod maskiner, og som kræver mindre rengøringsmiddel - og sidste ende giver et super godt resultat - specielt på gulve.

Ansvarlig – hele vejen rundt

Navnet Elite Miljø forpligter. Det stiller krav til, at vi skal være blandt eliten. Både hvad angår vores rengøringsydelser, vores kunde- og medarbejderpleje samt vores bæredygtighed i forhold til miljøet. Og det er vi.

Vi arbejder målrettet på at knytte tætte relationer til vores kunder gennem en god dialog og information. Vores servicemedarbejdere skal have optimale og motiverende arbejdsforhold, en grundig introduktion og gode uddannelsesmuligheder. 

Ansvar er blot en af de værdier, som vi efterlever hver dag.

Rengøringssystemet Viima

Vi tilbyder rengøring med et intelligent og unikt rengøringssystem Viima – der gør dokumenteret bedre rent.

Det unikke system, der med begrænset brug af vand og kemi, sikrer vores medarbejdere et langt bedre arbejdsmiljø. Og ligeledes har miljøet glæde af systemets markant mindre udslip af CO2.

Med Viima sætter vi helt nye standarder for rengøring.

 

 

Hvorfor vælge Elite Miljø?

I får overblik og gennemsigtighed i leverancen ved

 • Månedlige kvalitetsrapporter
 • Én fast kontaktperson
 • Sikre procedurer og arbejdsforhold
 • IT setup, der sikrer overskuelighed og sikker dokumenthåndtering

Med Elite Miljø får I ro til at koncentrere jer om egne opgaver

 • Vi sørger for optimale arbejdsrammer, så I kan nå jeres resultater
 • Vi benytter afprøvede processer og metoder, som giver jer tryghed i leverancen

I er sikret dokumentation for veludført arbejde

 • Sikre procedurer og arbejdsforhold
 • Kvalitetsopfølgning og dokumentation
 • Veluddannede servicemedarbejdere, der leverer høj kvalitet hver dag  

Med Elite Miljø får I en samarbejdspartner, der tænker i innovation og optimering

Alle markeder ændrer sig løbende. Derfor er det vigtigt at have en samarbejdspartner, som er i stand til at følge med i jeres udvikling. På den måde har I hele tiden har den løsning, som understøtter jeres arbejde bedst.

Vi ved, at vores kunder har brug for leverandører, som tænker i optimering og innovative tiltag. Med Elite Miljø får I en leverandør, som proaktivt udarbejder forslag til innovation og optimering. 

I kan styrke jeres bæredygtige profil

Med Elite Miljø får I en leverandør, som understøtter jeres CSR-arbejde og jeres grønne profil.

Vi hjælper jer med at vise, at I er ansvarlige – også når det gælder rengøring.

Det siger vores kunder

"
Flere må glædes over Elite Miljø
Elite Miljø har gjort rent i MCH Arena, siden den åbnede i 2004.

"Vi har et meget varierende personalebehov. Når der er messer, har MCH brug for rundt regnet 120 Elite Miljø medarbejdere. Når der ikke er messer, er der kun 5 personer tilknyttet. Dette sammen med vores meget høje krav til kvalitet, gør os til en lidt speciel kunde.

Der er ikke mange rengøringsselskaber i Danmark, som kan løfte en sådan opgave, men Elite Miljø kan.”;
Anders Mosegard, Messecenter Herning
"
Vi anbefaler kun det bedste
"På Glud & Marstrand har vi nu brugt Elite Miljø i godt 12 år. Det er utroligt vigtigt, at dialogen fungerer – og det gør den heldigvis. Og den fungerer med alle involverede fra Elite Miljø.

For os er det vigtigt, at den daglige rengøring er i orden. En høj kvalitet er lig med at leve op til de krav og forventninger, som kunden stiller, at Elite Miljø overholder det, de lover, og endelig at de leverer en ensartet ydelse. Og det er lykkedes her hos os, netop fordi vi har en rigtig god dialog.”;
Laurits Kjærsgaard, Glud & Marstrand
"
Elite Miljø varetager i dag rengøring og relaterede services for Odense Sport & Event - herunder hotel, messe, konference og administrationsrengøring. Vi værdsætter den fleksibilitet, der er i vores samarbejde samtidig med, at det økonomisk og kvalitetsmæssigt til fulde lever op til vores krav.

Vores Mission i Odense sport & Event er at: Vi VIL begejstre gennem oplevelser. Dette hjælper Elite Miljø os i høj grad med at opfylde.;
Stefan Nørgaard Seile, Drifts- og planlægningschef, Odense Sport & Event
"
Elite Miljø varetager rengøring og serviceopgaver for Abena. Vi er en international koncern, som gennem kundeorienterede samarbejder udvikler, fremstiller og sælger kvalitetsprodukter inden for en lang række områder med hovedfokus på sygeplejesektoren. På basen i Åbenrå har vi flere end 1000 medarbejdere. Vi stiller store krav til kvalitet og fleksibilitet, og det er essentielt for os, at vores serviceleverandør kan håndtere dette.

Elite Miljø forstår vores behov og krav – og vi er meget tilfredse med vores samarbejde;
Jens Rønn Olesen, Adm. direktør, Abena