Erhvervsrengøring i Horsens

Rengøringen er ikke nem at klare, og det er vigtigt, at man som virksomhed vælger at tænke på virksomhedens indeklima og det miljø som medarbejderne omgiver sig i på daglig basis. Hos Elite Miljø er vi eksperter i erhvervsrengøring og sørger for at virksomheden altid efterlades pletfri til næste arbejdsdag.

Vi tilbyder erhvervsrengøring og rengøring i Horsens, og sørger for at alle virksomheder kan få et godt arbejdsmiljø. Arbejdsmiljøet er noget af det vigtigste, fordi et dårligt arbejdsmiljø også skaber mere sygdom på arbejdspladsen, hvilket betyder at medarbejderne ikke kan fuldføre deres arbejde.

Når man har et sundt og behageligt indeklima giver det gladere medarbejdere. Ordentlig rengøring på arbejdspladsen er derfor ikke kun en god ide, men det er også sund fornuft og godt for virksomhedens performance.

Hos Elite Miljø sætter vi altid en dyd i at sørge for god erhvervsrengøring hos alle virksomheder i Horsens og omregn. Virksomhederne ser ofte ikke selv de helt store syndere på arbejdspladsen, fordi de ofte ikke kan ses med det blotte øje. Bakterier elsker snavs, rod og et dårligt indeklima. Når medarbejderne møder ind om morgenen skal de ikke være bange for at blive smittet med bakterier fra håndtagene eller at skriveordet er fyldt med kaffepletter. Det sørger vi som rengøringsvirksomhed for altid er i orden.

I bestemmer selv hvor ofte I ønsker rengøring. 

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.