Erhvervsrengøring i Nykøbing Falster, Maribo & Lolland

Som virksomhed kan det være meget omfattende selv at stå for rengøringen. 

Hos Elite Miljø kan du altid få kvalitetsrengøring i Nykøbing Falster, Maribo og Lolland. Vores medarbejdere er alle uddannet indenfor de nyeste rengøringsteknikker og de brænder for deres arbejde. Vi leverer altid en god service og forlader ikke din virksomhed før den er helt ren.

En ren virksomhed sikrer et sundt arbejdsmiljø, hvilke sørger for at medarbejderne synes det er rart at møde på arbejde. Derudover sikrer et sundt arbejdsmiljø at medarbejderne ikke bliver syge på grund af bakterier på arbejdspladsen. En virksomhed er en af de steder, hvor man finder flest bakterier, fordi medarbejderne ofte er dårlige til at vaske hænder og derfor kan blive syge. Det er derfor vigtigt at få rengjort arbejdspladsen.

Vælger du Elite Miljø, er du sikret rengøring i den bedste kvalitet og det kan blive tilpasset dine personlige behov. Vi rengører altid efter åbningstid, hvilket betyder at rengøringen ikke forstyrrer de daglige gøremål.

Rengøring er ikke nemt at klare, og det er vigtigt, at man vælger en virksomhed, der har stor erfaring med netop rengøring af erhverv. God erhvervsrengøring er meget vigtigt, når sygefraværet skal holdes nede. Bakterier elsker når arbejdspladsen er fyldt med rod, snavs og dårligt indeklima.

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.