Erhvervsrengøring i Odense

Mangler din virksomhed erhvervsrengøring i Odense?

Hos Elite Miljø sørger vi altid for at virksomheden fremstår ren og præsentabelt og sørger for at virksomheden har et sundt indeklima. Vi er eksperter i rengøring hos virksomheder, og vi ved, hvor der er ekstra behov for at blive rengjort. Rengøring kræver meget og derfor bruger vi kun uddannede rengøringsmedarbejdere og de er utrolig dygtige til deres arbejde.

Når medarbejderne møder ind om morgenen på job skal de ikke være bange for at blive smittet af bakterier, så de ikke kan udføre deres arbejde ordentligt. Rengøring på arbejdspladsen er derfor ikke bare en god ide, det er også sund fornuft.

En ren arbejdsplads giver gladere medarbejdere, og når arbejdspladsen er ren, så melder færre medarbejdere sig syg fra arbejdet. Ofte tænker man kun på de synlige faktorer, som man kan se, når der mangler rengøring. Der er dog meget mere bag, som man ikke kan se. Mange bakterier lever i rod, snavs og et dårligt indeklima, og det kræver en ordentlig rengøring at gøre virksomheden rent.

Vi er anerkendte for vores kvalitets rengøring og vi sørger altid for, at vores services lever op til jeres krav og ønsker. I kan derfor også selv vælge, hvor ofte i har brug for rengøring og vi sørger for, at det bliver klaret, når I er gået hjem fra arbejde den pågældende dag.

Vi leverer stabilt, fleksibelt og kvalitetsfyldt arbejde. Vi kan lave erhvervsaftaler med både store og små virksomheder, og I behøver derfor ikke at tøve med at kontakte os. Vi er dygtige til alle former for rengøring, og rengøringen bliver altid skræddersyet planen for rengøringen. 

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.