Sådan gør vi rent

Rengøring er mere end blot en spand og en moppe. For at vi kan levere den rengøringskvalitet, som vores kunder forventer, kræver det at vi har etableret nogle fast procedurer og rutiner for rengøringens udførelse. Det stiller krav til vores materiel, metoder og mennesker.

Derfor arbejder vi hver dag med at optimere arbejdsmiljø, ergonomi, kvalitet og miljø i vores rengøringsmetoder.

Vi benytter udelukkende redskaber, som er effektive og skånsomme over for miljø og arbejdsmiljø. Eksempelvis bruger vi forfugtede mopper, hvilket betyder reduktion af forbrug af vand og rengøingsmidler. Det skåner miljøet og giver et bedre arbejdsmiljø, fordi der ikke skal løftes så meget. 

Der anvendes naturligvis også så vidt det er muligt Svanemærkede midler.

Vi kan mærke at mange af vores kunder anerkender og også drager fordel af, at vi arbejder seriøst med at optimere vores rengøringsmetoder, idet de kan bruge disse ting i deres miljøregnskab og CSR arbejde.

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Certificeringer

Elite Miljø er certificeret efter den højst opnåelige internationale arbejdsmiljøstandard OHSAS 18.001.

Denne certificering dokumenterer vores professionelle tilgang til arbejdsmiljøområdet, og er med til at sikre, at vi har de strukturelle og organisatoriske elementer på plads i forhold til at tilbyde medarbejderne ordentlige forhold. 

 Vi er ligeledes med i servicebranchens arbejdsgiverforening. Det forpligter os ift. overholdelse af god virksomhedsskik, og det stiller krav til, hvilke forhold vi tilbyder vores medarbejdere.

Det gælder fx udarbejdelse af en mangfoldighedspolitik, personalepolitik og lignende. 

INSTA 800

Elite Miljø har arbejdet med INSTA 800 og DS2451-10 i mange år - på sygehuse, universiteter, kommuner og store erhvervskunder.

For at sikre at vi til stadighed har den nyeste viden i organisationen, som INSTA 800 kunder kræver, har vi i dag 16 medarbejdere, der er certificeret i henhold til INSTA 800 vidensniveau 3 og 4.