Vinduespolering - inde og ude

Vi pudser og polerer vinduer og glaspartier - i alle højder, på og i alle slags bygninger - såvel inde som ude.

Vi arbejder, når det passer jer, og medbringer alt udstyr til opgaven. Vi har det nyeste teknologiske udstyr til rådighed, og alle vores vinduespudsere er uddannet internt i Elite Miljø af erfarne medarbejdere. Derved sikrer vi jer en optimal kvalitet og en konkurrencedygtig pris.

Vi arbejder udfra et veldokumenteret kvalitetssikringssystem, og vi har bred erfaring fra meget forskellige opgaver som bl.a. omfatter:

  • ovenlysvinduer
  • butiksfacader
  • trappetårne
  • og meget meget mere...

 

Kontakt Elite Miljø

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Benyt formularen herunder, hvis du ønsker at modtage nyheder fra Elite Miljø:

Find en kontakperson

Du kan søge på navn, stilling og lignende i søgefeltet i øverste højre hjørne.

Eller du kan se nærmere på siderne om vores organisation og hvem du kan kontakte.

Vil du være med i Eliten?

Nedenfor finder du de til enhver tid gældende ledige stillinger i Elite Miljø. Vi er allerede mange i Eliten, men vi har plads til flere. Er du interesseret i at være med, så søg en af vores mange opslåede stillinger eller udfyld vores ansøgningsskema og send uopfordret.

Hvorfor vælge vinduespolering fra Elite Miljø?

Professionel service - egne polerer

Når I indgår en aftale med Elite Miljø, er det som udgangspunkt altid vores egne polerer, der kommer ud og klarer opgaven. Vi bruger nemlig ikke underleverandører, og har derfor fuldt ud styr på, at vi løser opgaven til topkvalitet.

Uddannede vinduespudsere

Vi klæder vores medarbejdere grundigt på via introduktion, instruktion og uddannelse. 

Det sikrer, at såvel de kompetencer som den adfærd, der kræves for at levere en tilfredsstillende kvalitet - altid er til stede.

Vi bruger det bedste og nyeste udstyr

Vinduespolering kan være kompliceret, derfor matcher vi altid udstyr til udstyret til opgaven.

Vi har blandt andet højderenser og andet fleksibelt udstyr, der er med til at sikre en god kvalitet. Det sikrer også, at vi kan polerer vinduer alle steder, hos alle kunder.

Sådan pudser vi vinduer

  • Vores vinduespolerer er fuldtidsbeskæftiget med vinduespolering. De er dedikerede til opgaven, og er alle internt uddannede hos Elite Miljø.
  • Vinduespolering er en tillidssag, for vi kommer tæt på. Som kunde skal du derfor føle dig tryg. Og du skal have tillid til vores diskretion samt til at vinduespoleringen løses som aftalt.
  • Vores interne kvalitetskontrol og en god medarbejderpleje hos Elite Miljø sikrer dig dette.

Fleksible løsninger

  • Hos Elite Miljøs vinduespudsere er ingen udfordring for stor eller lille. Vi går til alle opgaver med gåpåmod og arbejdsglæde.
  • Vi er i stand til at pudse og polere i alle højder, på og i  alle slags bygninger - både ude og inde.
  • Vi foretager afrensning og polering af vinduer og glaspartier i alle højder og vinkler. Og vi løser opgaver for alt fra ejendomsforeninger, kontorejendomme, institutioner og sygehuse til skoler, forretninger og industrivirksomheder.